Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Dr. Hauschka regeneráló termékcsalád új tagjai

Ismerje meg az új termékeinket és azokat a gondolatokat amik formálták őket.

 


Kedves Olvasónk!

Az újdonságokról részletesen:
"Szeretem az életem. Mindaz, amit eddig átéltem tett olyan nővé, aki ma vagyok. Ezen élmények mindegyike, legyen az boldog vagy szomorú, most a részem. Megtanultam hálásan elengedni azokat az érzéseket és problémákat, amelyek már nem aktuálisak. Most már teljesen elfogadom magam, és örömteli várakozást érzek mindarra, ami még vár rám."

 

 

"A bőrömnek gazdag és intenzíven tápláló krémekre van szüksége, amelyek egyúttal könnyű textúrájúak. Természetes, minőségi anyagokat keresek, és tudatosan adom bőrömnek azt a luxust, amit megérdemel. Végül is a bőrápolás öngondoskodás: egy rituálé, amely lehetővé teszi számomra, hogy értékes időt szánjak magamra, és jól érezzem magam a bőrömben – szó szerint.”

 

Intenzív regeneráló szemkörnyékápoló szérum


Látványosan rugalmasabbá teszi az érett bőrt és gazdag ápolást biztosít számára. Belülről kifelé haladva, pontozó mozdulatsorral vigye fel.

 

 

Intenzív regeneráló éjszakai szérum

Erősíti és feszesíti a bőrt, ragyogó arcszínt ad. Este, tisztítás és erősítés után vigyen fel egy-két pumpányit az arcra, a nyakra és a dekoltázsra.

 

Dr. Hauschka
100%-ban tanúsított prémium natúr kozmetikumok. Hatékony szolgálatában az Ön bőrének és a Mi bolygónknak - több mint 50 éve.

Natúr. Sajátos. Hatékony.

 

Keresés