Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Afrikai Hangulat


Kedves Olvasónk!

Jó a bőrnek és jó a Földnek.

A tavaszi színek vidám hangulatát erősítő limitált termékeinket ajánljuk figyelmébe!
 

 

 


Az organikus shea vaj az afrikai Burkina Fasoból érkezik: 20 éve itt indította el a WALA a „fair for life” partneri kapcsolatrendszert, de világszerte számos hasonló kezdeményezése van. A „fair” kapcsolatrendszer eredményeként Burkina Fasoban a minősített bio-alapanyag termesztés biztos megélhetést és jobb életkörülményeket teremt a földeken dolgozó 4000 nőnek. Ez egyúttal biztosítja az öko-tudatos értékteremtési láncolat kiindulási pontját, a növénytermesztést, ami folytatódik a gyártásban és tart egészen a kereskedelmi forgalmazásig. Az évforduló tiszteletére pár kedvenc termék afrikai hangulatba lett öltöztetve.

 

 

Afrikai hangulat - Könnyű rózsa nappali krém
A harmonizáló és vitalizáló rózsa sokrétű feldolgozásával – rózsavíz, értékes éterikus rózsa olaj, rózsaszirom-viasz, ritmizált kivonatok rózsasziromból és csipkebogyóból – a bőr nedvességfolyamatait szabályozó, regenerációját támogató nappali ápoló készítmény.

 

Vásárolj az Afrikai hangulat - Könnyű rózsa krémből : KLIKK IDE

 

Afrikai hangulat - Rózsa testápoló balzsam
A Rózsa testápoló balzsam a rózsa és a szantálfa illatával kiegyensúlyozó hatást biztosít. A krémes, tartalmas balzsam erősíti a bőrt és természetes védelmező funkcióját, így a védettség olyan érzete keletkezik, amire nap mint nap szükségünk van.

 

Nézd meg az Afrikai hangulat - Rózsa testápolót : KLIKK IDE

 

Afrikai hangulat - Ajakápoló stift
Nemes növényi viaszokkal ápolja és védi a szárazságra hajlamos érzékeny ajkak bőrét. Összetételének köszönhetően, hatékony fényvédelmet biztosít. Szükség szerint naponta akár többször is alkalmazható. Nem okoz függőséget.

 

Rendelj az Afrikai hangulat - Ajakápoló stfitből : KLIKK IDE

 

 


Jó a bőrnek és jó a Földnek.
A Dr. Hauschka Kozmosz értékrendjének alappillérei: felelős tettek a természet és az ember harmóniában való együttéléséhez.

 

 

Dr. Hauschka
100%-ban tanúsított prémium natúr kozmetikumok. Hatékony szolgálatában az Ön bőrének és a Mi bolygónknak - több mint 50 éve.

Natúr. Sajátos. Hatékony.

Keresés