Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ajándékcsomagok - téli hangulatban

Minden dobozba egy ingyenes ajándéktermék lett csomagolva!
A díszdobozolás pedig csak 200 Ft-jába kerül!

Kedves Olvasónk!
A régi idők hangulatát felidézve :

Dr. Hauschka ajándékcsomagok és Adventi Kalendárium.
 

 

Ajándékcsomag - Ápolt Kezek
 

A kényeztető kézápolási rituálé épp a hideg évszakban tesz jót. A Dr. Hauschka Kézkrémet és finom szappant tartalmazó „Ápolt kezek“ ajándékcsomag, a kezét csodálatosan ápolttá teszi. A Natrue minősítésű finom szappan ingyenes ajándék!

 

 

Ajándékcsomag - Csodás arcbőr

A Rózsa nappali krémet és Arctonikot tartalmazócsomag, megszépíti a bőrt. A Rózsa nappali krém a Dr. Hauschka klasszikus kozmetikai készítménye, amelyben a rózsa sokoldalú hatása érvényesül. Az utazó méretű Arctonik ingyenes ajándéktermék!

 

 

 

 

Ajándékcsomag - Ragyogó szemek

A Szemkörnyékápoló krémet és Mini dúsító szempillaspirált tartalmazó kis ajándékkészlet a gyönyörű karácsonyi időszakban csillogó szemmel ajándékoz meg. A Mini dúsító szempillaspirál ingyenes ajándéktermék!

 

Adventi Kalendárium

A Mert minden nap egy csoda, élvezze az örömteli napokat a limitált Dr. Hauschka Adventi Kalendáriummal. A 24 kiváló minőségű biopamut zsákban, szeretettel kiválasztott kozmetikai termékek vannak. Tegyen felfedező utazást és lepje meg magát vagy a szeretteit egy csodálatos ajándékkal. A 30 ml-es Krémpakolás ingyenes ajándéktermék!

 

Keresés