Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dr. Hauschka a Marvel stúdióban

A Marvel Magyarország bemutatja:
Dr. Hauschka sminkek használatának története.


Kedves Olvasónk!
A Marvel Magyarország bemutatja:

Dr. Hauschka sminkek használatának története.

 

Magyarországon készülő Marvel filmprodukció környezetvédelmi részlegétől kedves levél érkezett cégünkhöz, ebből egy részlet: "A filmben kiemelten fontos, a natúrkozmetikumok és helyi termékek használata. A haj és smink részlegben nemzetközileg is ismert szakemberek dolgoznak, akik nyitottak arra, hogy új kozmetikumokat/ új hajkészítményeket teszteljenek."

 

Válogatott termékek

Az arc sminkelésének előkészítéshez, sminkeléshez valamint hajápoláshoz küldtünk készítményeket. Előre felhívtuk a figyelmet, hogy a smink termékeink TERMÉSZETüknél fogva nem vízállók - hiszen nincs bennük műanyag. Izgatottan vártuk a visszajelzést arról, hogy a bio sminkek hogyan állták meg a helyüket a filmes stúdióban.

 

Visszajelzés érkezett


"Szeretném megköszönni, hogy a Dr.Hauschka termékeiből összeállított teszt-csomagot rendelkezésünkre bocsájtotta! A forgatás elmúlt három hónapja alatt fodrász és sminkes kollégáink örömmel válogattak a felajánlott környezetbarát termékek közül, melyek, fenntartható alternatívát nyújtva a korábban megszokott készítményekkel szemben, nagyban hozzájárultak a stáb munkája során a Disney/Marvel, mint gyártó cég szigorú elvárásainak megfelelő környezettudatos és karbonsemleges törekvések eléréséhez.
A mintacsomagjukból a produkció során kipróbált termékekről kapott visszajelzéseket alább mellékelem, bízva benne, hogy ezek tükrében eredményesen ajánlhatom termékcsaládjuk tagjait az ősszel induló következő produkciók Hair & Make-up részlegeinek is, hogy azok szélesebb körű felhasználása által Magyarországon is elősegítsük a filmgyártás környezetkímélő, fenntartható irányba elindult fejlődését.
A további sikeres együttműködés reményében még egyszer köszönöm a rendelkezésünkre bocsájtott referencia-csomagot!"

 

 

Milyen véleménnyel voltak a szakemberek és a művészek a
Dr. Hauschka termékekről?

 

 

Melyik filmforgatáson viseltek Dr. Hauschka sminket a művészek?

Még nem publikus, hogy melyik filmben használták a termékeket mert a megjelenése valószínűleg jövő év elején lesz esedékes - ha tudomásunkra jut, hírt adunk róla... 

Keresés