Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dr. Hauschka Kozmetikus Képzés „Az érintés művészete” 2023 ŐSZ

 

 

A képzés során megtanulhatják azokat a lágy, finom érintéseket, melyek figyelembe veszik az ember határait, és mégis nagyon mély hatást gyakorolnak a teljes emberre. A Dr. Hauschka kozmetikai kezelés megteremti a fizikai-lelki-szellemi regeneráció feltételeit. A Dr. Hauschka kozmetikumokban 100%-ban a tiszta, élő természet jelenik meg, ami a ritmusainkat támogatva segíti emberi létezésünket.

Elisabeth Sigmund, az 1960-as években hosszas kutatási munka eredményeként megalkotta a Dr. Hauschka bőrápoló termékek családját, mellőzve minden szintetikus illatanyagot, tartósítószert, egyéb nem természetes összetevőt, valamint megalapozta a kozmetikai kezelés egyedi koncepcióját, amely vendégeink visszajelzései alapján azóta is folyamatosan bizonyítja hatékonyságát, egészségmegőrző erejét.

 

 

 


A test-lélek-szellem hármasságát megszólító kezelés finom meleg lábfürdővel kezdődik. Ez az egyik különlegessége a Dr. Hauschka kezeléseknek, a másik a finom, tudatos érintésekkel és természetes anyagokból készült ecsetekkel végzett nyirokstimuláció. A leheletvékony nyirokhajszálerek rendkívül fontosak az anyagcsere végtermékek és a felesleges szövetközi folyadék elszállításában. Ha ezeket az ereket finom simításokkal és ecsettel történő érintésekkel megfelelő módon stimuláljuk, ellazulnak és a bennük lévő folyadék újra szabadon áramlik, oxigén és tápanyag jut a sejtekbe. Mindez serkenti a bőr és az egész szervezet öntisztító folyamatait, melynek hatására javul az aktuális bőrállapot, segíti a vendég ellazulását, aktiválja és egyensúlyba hozza a bőrfunkciókat. A végeredmény a vendégünk általános jó közérzete, ragyogó megjelenése, kiegyensúlyozott lelkiállapota.

 

 

A hamarosan induló arckezelés képzés során a résztvevők a következő kezeléseket tanulják meg:

  • Klasszikus kezelés
  • Lazító kezelés
  • Revitalizáló kezelés
  • Tisztító kezelés
  • Különleges kezelés gyulladt bőrre (tiniknek is ajánlott)
  • Egy órás bemutató kezelés

 


Kezeléseinket kizárólag végzett Dr. Hauschka kozmetikus végezheti, aki a képzés során elsajátítja a termékek összetevőit, bőrre gyakorolt hatásukat, ismeretet szerez a kezelési koncepció hátteréről, elveiről, lépéseiről.
Képzéseink az egész világon érvényes koncepció alapján 3+2+2 naposak.

 

Helyszín:
11137 Budapest, Hollán Ernő u. 33.

Képzésvezető:
Hollósi Emőke
hivatalos Dr. Hauschka képzésvezető


 

Első rész:
2023. november 6-8 (3 egész nap)

Második rész:
2023. november 20-21 (2 egész nap)      

Harmadik rész:

Online meeting / közösen egyeztetett időpont / 2óra 

Negyedik rész:

Online meeting / közösen egyeztetett időpont/ 2óra 

Ötödik rész:
2024. február 5-6 (2 egész nap) 

A képzési díj:

minimum 3 fő esetén – 263 000 Ft bruttó

A létszám korlátozott, a jelentkezést a tanfolyami díj befizetésével lehet biztosítani, érkezési sorrendben.

Jelentkezés határideje: 2023. október 6.

 
 Szállás: egyénileg kell megoldást találni, ebben sajnos nem tudunk segíteni.


A klasszikus Dr. Hauschka kezeléshez használatos termékeket legkésőbb a képzés első napján szükséges megvásárolni, aminek csomagára:
- 15% egyszeri engedménnyel – kb. 156 000 Ft bruttó.
A Dr. Hauschka kozmetikus képzés díja tartalmazza a tanfolyam díján felül a képzésen kiadott mappák, írásos anyagok, a képzésen felhasznált kozmetikai anyagok és frissítők költségeit.

További részletek:

A tanfolyamtot csak akkor indítunk, ha minimálisan három (3) jelentkező van, ugyanakkor a maximum létszám hat (6) fő, ezért kérjük, minél előbb jelezze, ha kéri részletesebb tájékoztatónkat és jelentkezni szeretne.
Amennyiben a jelentkező a képzésen elfogadható indoklás nélkül mégsem venne részt, úgy a befizetett összeg 30 %-a az előkészítés költségeit fedezi, így azt nem áll módunkban visszafizetni.
Indokolt esetben (pl. betegség, vis major) a befizetett képzési díj teljes összegét egy későbbi képzésre átírjuk, vagy visszafizetjük. A képzésről való elmaradásról szóló igazolást írásban, hivatalos igazolással alátámasztva, a képzés első napjától számított 10 munkanapon belül benyújtva fogadjuk el.

A jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező a Natura-Sophia Kft-hez eljuttassa a következőket:

 

  • A kozmetikus végzettséget igazoló bizonyítvány másolata
  • A vállalkozói tevékenységet igazoló dokumentumok másolata adószámmal
  • Kitöltött jelentkezési lap
  • Képzési díj befizetését igazoló dokumentum másolata

Amennyiben a minimális három jelentkező hiányzik a tanfolyamhoz, fenntartjuk a jogot, hogy a képzés megtartásától eltekintsünk. Ez esetben, illetve ha bármilyen egyéb oknál fogva a Natura-Sophia Kft. hibájából nem kerülne megtartásra a tanfolyam, a teljes befizetett jelentkezési összeget visszafizetjük.

A képzésre való jelentkezéseket a befizetett részvételi díj beérkezésének sorrendjében vesszük figyelembe!

Kérje részletes tájékoztatónkat és a jelentkezési lapot emailben:info@drhauschka.hu vagy telefonon: +36-70-941-28-09
 

Szeretettel várjuk Önt a Dr. Hauschka
kozmetikusok csapatába!

 

Keresés