Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dr. Hauschka MED termékek megújulása

 


Kedves Olvasónk!

A Dr. Hauschka termékeknek a lehető legjobb védelemre van szükségük!
MED termékek csomagolásának változásairól adunk hírt.
 

 

 

A természet legkiválóbb összetevőit használjuk fel a Dr. Hauschka bőrápoló termékek kompozíciójában. A 100%-ban valódi natúrkozmetikumaink nem tartalmaznak szintetikus vegyi illatanyagot, színezéket vagy tartósítószert. Az általunk használt gyógynövények közül sokat saját biodinamikusan művelt, Demeter minősítésű gyógynövénykertünkben termesztünk, Sonnenhof területén. További növényeket bio-termelőktől, regionálisan szerzünk be, illetve fair partneri együttműködésben szerte a világon . Számos lépést kézzel végzünk, beleértve a gyógynövényeink gondozását és feldolgozását.

 

 

Termékeink védelme ezért kiemelt prioritással bír, mivel ez biztosítja, hogy a termékek frissek maradnak, és hosszabb ideig eltarthatók.
MED termékeink közül a fogkrémeknél már megtörtént az átállás laminate (alumínium-műanyag kompozit) csomagolásról alumínium tubusra, a nappali krémeknél már bizonyított csomagolásra. Ez a csomagolási anyag a legkönnyebben újrahasznosítható. Az alumínium nem érintkezik közvetlenül a termékkel mert belső lakk réteggel rendelkezik, az élelmiszer iparban is használt minőségben  (például mustároknál, majonézeknél alkalmazzák).
Végül arra is lehetőséget ad, hogy az utolsó cseppig ki tudjuk nyomni a krémet a tubusból.

 

MED Jeges kristályvirág intenzív krém
A nagyon száraz bőr speciális ápolására lett kifejlesztve. Különösen megbízható segítség azokon a száraz bőr részeken, amelyeken erős hámlás, viszketés jelentkezik foltokban. Használatával a bőrben visszaáll a természetes zsír-nedvesség egyensúlyi arány és így a viszketés megszűnik.

 

Megvásárolható web áruházunkban ITT!

 

MED Jeges kristályvirág testápoló tej
A viszketésre, feszülésre vagy kipirosodásra hajlamos bőrt, nagyobb felületen, hatékony ápolással erősíteni tudjuk. A testápoló tej megfelelő mindennapos alapápolást nyújt, és kellemes érzetet kölcsönöz az igénybe vett bőrnek.

 

Megvásárolható web áruházunkban ITT!

 

Keresés