Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nappali arctejek virágereje

Két új arctejjel bővült az arcápolási termékek kínálata de a jól bevált arctej megmaradt csak a neve lett más.

 


Kedves Olvasónk!


Két új arctejjel bővült az arcápolási termékek kínálata de a jól bevált arctej megmaradt csak a neve lett más.
 

 

 

Kérjen ingyenes mintát az info@drhauschka.hu email címen és próbálja ki!

 


Három nappali arctej.

Könnyed textúrával a bőr víz- és zsírháztartásának védelméért egész nap.
A bőrállapotához ideális kompozícióban.

 

Vitalizáló nappali arctej - új neve a bevált Arctejnek.

 

ÚJ NÉV: Vitalizáló nappali arctej (régi név Arcápoló tej)
 

fakó, száraz bőrre

Ez a hidratáló tej sugárzóvá teszi az arcszínt és bársonyosan lágy textúrájával egész nap védi a bőrt. A kedvelt Arctejet most már Vitalizáló arctejnek hívják – a bevált receptúra változatlan. A vízhiányos, száraz érzetű bőrre való arctej stimulálja a bőröd természetes zsír és nedvesség képzését. A sárgabarackból, répából és orbáncfűből álló kivonatok a sápadt bőrt rózsássá és finommá varázsolják. Az arctej sminkalapként is ideális. Szeressen bele újból, minden reggel.

 

 

Megnézem

 

Nyugtató nappali arctej

 

Nyugtató nappali arctej
vörösödésre és értágulatra hajlamos bőrre

Ez a hidratáló tej megnyugtatja az érzékeny, kipirosodott arcot és a bársonyosan
folyó textúra egész nap védi a bőrt. Így ellazultan kezdheti a reggelt – bármit is hozzon még a nap. A rózsából, borágóból és palástfűből készült kivonatok erősítik és stabilizálják az érzékeny bőrt, és egyenletes bőrállapotról gondoskodnak. A könnyű hidratáló tej stimulálja a természetes zsír és nedvesség képzését, és kiválóan alkalmas sminkalapként is, a bőrnek nyugodt napot ajándékoz.

 

 

Megnézem

 

Kiegyenlítő nappali arctej

 

Kiegyenlítő nappali arctej
 zsíros, kombinált bőrre
 

Ez az arctej a zsíros, kevert bőrt egyensúlyba hozza. A bársonyosan lágy textúra
szabályozza a zsíros bőrt, és megnyugtatja a tisztátalanságokat. Pont oda közvetíti a nedvességet, ahol a legnagyobb szükség van rá. A nyúlszapukából és sarkantyúkából álló kivonatok tisztább megjelenést ajándékoznak a bőrödnek. A mattító arctej egyensúlyba hozza a bőrt, csodálatosan gyorsan beszívódik, ezért nagyszerű sminkalap. Egy kitartó kísérő egész napra.

 

 

Megnézem

 

A Dr. Hauschka készítmények 100%-ban natúr vagy bio kozmetikumok, elnyerték a nemzetközi NATRUE minősítést. Bőrgyógyászatilag, érzékeny bőrre is tesztelt termékek. Nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, színezékeket vagy tartósító szereket, ásványi olajokat, parabéneket és PEG-eket. Az összetevők bio vagy biodinamikus (Demeter) termesztésből származnak. Dr. Hauschka készítmények 100%-ban natúr vagy bio kozmetikumok, NATRUE minősítéssel. Bőrgyógyászatilag, érzékeny bőrre is tesztelt termékek. Nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, színezékeket vagy tartósító szereket, ásványi olajokat, parabéneket és PEG-eket. Az összetevők bio vagy biodinamikus (Demeter) termesztésből származnak. 

Keresés