Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egy lány- hat rúzs - végtelen lehetőség

Az indián nyár színeihez jól illeszkedő új rúzs színeket mutatunk be. Mindegyik ismerős lehet, hiszen előző limitált kiadások sikeres rúzsai váltak az állandó kínálat részévé.

 

Kedves Olvasónk!
A Dr. Hauschka bemutatja:
Egy lány - hat rúzs - végtelen lehetőség

 

Debórának hívnak, nagy kedvelője vagyok a Dr. Hauschka rúzsoknak. Ezen a képen látható rúzs színt magam kevertem ki a tökéletes összhatás miatt (Rúzs 05 + 21).

Szeretném bemutatni, hogyan lehet használni a most megjelent hat új színt, különböző alkalmakhoz igazítva.
Remélem, találsz olyat, ami a Te stílusodhoz jól illik.
Tarts velem!

 

Dr. Hauschka Rúzs 21 - a jó ízű kávé
A kedvenc rózsaszín nadrágomhoz remekül illik ez a szín - a rúzs pedig a kávé aromáját nem rontja el, mert természetes anyagokból készült. A poháron maradt rúzs lemosásával a vízbe és azon keresztül a földbe nem kerül káros anyag.

Dr. Hauschka Rúzs 22 - a jó illatú csók
Ez a rúzs szín volt Elisabeth Sigmund, a Dr. Hauschka alapítójának kedvence, finom rózsaszín árnyalatával sok mindenhez tud illeszkedni. A Dr. Hauschka rúzsoknak csodás az illata - ezt a barátom is megerősítette. Azt se bánja, ha rákenődik egy kis rúzs, hiszen tudja, hogy ebben nincs semmilyen kemikália, nincs benne olyan anyag, ami rossz hatással lenne rá...sőt!

Dr. Hauschka Rúzs 23 - a jó sebesség
Egy ütős szín, amit kiemel a fekete és a fehér. A városban általában közösségi közlekedést választok, ha autózni kell, mi az elektromos autót preferáljuk. De a legjobb, amikor az úti célt gyalog lehet elérni. Minden esetben a jó sebességet kell megtalálni, túl gyors ne legyél, mert nem lesz ideje senkinek rácsodálkozni a színes ajkaidra...

 

Hol próbálhatod ki a Rúzsok színét?

 

Belvárosi Gyógyszertár

 

1052 Budapest Szervita tér 5.

Napfényes Gyógyközpont

 

1066 Budapest Teréz krt. 46. Mark Center II.em.

Organic Harmony Biobolt

 

1073 Budapest Kertész utca 41.

Vital-Max

 

1096 Budapest Soroksári út 28.

Hold Bolt

 

1114 Budapest Szabolcska Mihály utca 5.

Hegyvidék Patika

 

1124 Budapest Hegyvidék Bevásárlóközpont

Bodza Biokozmetika

 

1137 Budapest Hollán Ernő utca 33.

Biobolt Solymár

 

2083 Solymár Terstyánszky út 37.

Kázsmér Judit

 

8360 Keszthely Tapolcai utca 22.

 

Dr. Hauschka Rúzs 24 - a jó kilátású tanulás
Az otthoni tanulásnál, amikor számítógépen látjuk egymást a többiekkel, szeretek egy semleges színű rúzst használni, ami enyhén kiemeli a szájformát és jól harmonizál a ruhával. 

 

Dr. Hauschka Rúzs 25 - a jó csillogás
Ragyogó napsütésben kedvem van csillogó színeket hordani. Ez a rúzs egy igazi meglepetés, a színe nagyon alkalmazkodó és mégis kiemeli a mosolyod csillogásával.

 

Dr. Hauschka Rúzs 26 - a jó stílus
Az elmúlt hónapban szabadtéri koncertekre jártam, az egyik kedvenc helyszínem a Vajdahunyad vára volt. Az élő zene és az alkalomhoz illő megjelenés lehetősége sokáig hiányzott. Remélem ősszel is lesz lehetőségem még ezt a rúzst hasonló alkalommal hordani.

 

Dr. Hauschka
100%-ban tanúsított prémium natúr kozmetikumok. Hatékony szolgálatában az Ön bőrének és a Mi bolygónknak - több mint 50 éve.

Natúr. Sajátos. Hatékony.

Keresés