Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fénylapozó limitált kiadásban

A Dr. Hauschka új Fényalapozó aranyos ragyogást visz az életébe, akár halovány csillámot, akár intenzív ragyogást keres.

 

 


A színfalak mögött:

A csomagolást Saskia Diez ékszertervező tervezte. Akárcsak az ékszerei, a Fényalapozó is kiemeli bőre legszebb részleteit. A csillogó pigmentek visszaverik a fényt, így gyönyörű, ragyogó arcszínt ad.

 

 

 

„Mindig jó okunk van arra, hogy egy dologban szépséget találjunk. Dr. Hauschka számára a szépség nem csak a megjelenés kérdése; arról szól, valaki mennyire érzi magát magabiztosnak és karizmatikusnak, és hogy engedi-e belső szépségét kifelé megnyilatkozni vagy sem. Ez visszhangzik bennem és összecseng azzal, ahogyan a szépségről gondolkodom” – mondja Saskia Diez.

 


A csomagolást úgy tervezte, hogy megtestesítse azt a közös felfogást, hogy mi tesz minket széppé: aranyszínű ékezetek, amik olyan fényesen ragyognak, mint a magabiztosság.
 

 

Ne maradj le a limitálz kiadású Fénylapozóról : KLIKK IDE

 

Saskia Diez:
„Ugyanúgy, ahogy az ékszerek kiemelik az egyén személyiségét, a highlighter aranyló csillogással díszíti a bőrt. Ezt az összefüggést állítottam a Fényalapozó tervezésének központjába, és aranyfröccsön-tésekkel tettem láthatóvá."

 

Személyesen találkozott a Dr. Hauschka csapatával, hogy közösen valósítsák meg az elképzeléseit. „Igazi csapatmunka volt. Meglátogattam a céget és annak hagyományos gyógynövénykertjét, és megtapasztalhattam, mennyi tudás és tudomány rejtőzik az egyes termékek fejlesztésében."

 

Felfedeztük, hogy sok a közös bennünk, különösen, ha munkánk precizitásáról és szorgalmáról van szó, de akkor is, ha közös elkötelezettségünkről van szó egy másik üzleti modell iránt, amely ötvözi a fenntarthatóságot, a társadalmi igazságosságot és a sokszínűséget.

 


A privát ünnepektől a kollekciók fotózásáig – Saskia Diez elmondja, hogyan használja Dr. Hauschka Fényalapozóját:Kiemelőként használom mindenhol, ahol több fényre van szükség. Olyan, mint a varázslat, kis napfényt idéz az arccsonton vagy Ámor íján. Imádom a dekoltázs csontjaira vagy a karokra is használni, egy kis nyári aranyat kölcsönöz a testnek. Ez határozottan az egyik kedvenc Dr. Hauschka termékem. Szeretem, hogy olyan sokoldalú.

 

Rendelj a Fénylapozóból és próbáld ki : KLIKK IDE

 

Dr. Hauschka
100%-ban tanúsított prémium natúr kozmetikumok. Hatékony szolgálatában az Ön bőrének és a Mi bolygónknak - több mint 50 éve.

Natúr. Sajátos. Hatékony.

Keresés