Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dr. Hauschka Testápolás

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes

Új próbaméretű termékek kaphatók a normál kiszerelés mellett!

 

Frissítő lábkrém próba (10 ml)

 

Legyen szó munkáról, sportról vagy szabadidős tevékenységről, a Frissítő lábkrém kiválóan alkalmas a láb napi ápolásához és a serkentő lábmasszázshoz.

Krémes állagának köszönhetően gyorsan beszívódik, ápoló olajtartalma következtében száraz bőr esetén különösen intenzív ápolást és nedvességmegőrzést nyújt a lábnak.

A lábak erősebb igénybevétele esetén (álló foglalkozásnál, sportolásnál vagy utazásnál, autózásnál elégtelen mozgás következtében) frissíti a fáradt lábakat.

 

 

 


Tőzeg-levendula ápoló olajTőzeg-levendula ápoló olaj próba (10 ml)


Mindannyiunknak vannak olyan pillanatai, amikor szeretnénk, ha valami óvón körülvenne minket. A Tőzeg-levendula ápoló olaj védelmet nyújt a bőrnek. Ennek a nagy gonddal megalkotott összetételnek a középpontjában a tőzegkivonat áll, amely egyedi ritmikus eljárással készült. Védőburkot nyújt a külső hatások ellen, ami igazi jótétemény az időjárásra érzékeny és könnyen kihűlő embereknek.

A természetes levendulaolajnak köszönhetően lágy illatot áraszt, amely elősegíti a nyugodt, ellazult alvást. Az ápoló olaj előállításához egy héten keresztül érlelik olívaolajban a vadgesztenyét és a mezei zsurlót.

Az olajat zuhanyozás vagy fürdés után a nedves bőrbe masszírozzuk be, így intenzív illata mély lélegzésre ösztönöz. Masszázshoz száraz bőrre is felvihető. A merev, görcsös izomzat lazítására a nyak-váll-hát területén alkalmazható.

 

A megújulás során az alábbi termékek próbaméretű kiszerelése megszűnik:
 

  • Levendula-szantálfa testápoló balzsam
  • Levendula-szantálfa tusfürdő
  • Citrom-citromfű fürdő esszencia
  • Citrom-citromfű ápoló olaj
  • Citrom-citromfű tusfürdő
  • Rózsa fürdő esszencia
  • Rózsa tusfürdő
  • Zsálya fürdő esszencia


Termékeink normál kiszerelésben továbbra is változatlanul kaphatóak.

 

 

 

Sok ember szeretné aktívan alakítani az életét, és állandóan új kalandokat keres. A Dr. Hauschka Citrom-citromfű testápoló tej tökéletes kellék ehhez az életformához. Tiszta, friss illata ébreszti az érzékeket, lendületet ad a nappalnak és éjszakának. Ez a frissítő ápolás nemcsak feszes bőrérzetet, hanem az elevenség, frissesség érzetét is kelti. A Citrom-citromfű testápoló tej így az egészséges, tudatos életstílus ideális kiegészítője. A gyorsan beszívódó készítményben a citromfű és az éterikus citromolaj tonizáló hatása keveredik a zsurló strukturáló és a zsálya erősítő kivonatainak hatásával. A körültekintően előállított birs kivonat segít a bőrt nedvességének megőrzésében, míg a jojoba- és olívaolaj intenzív ápolást biztosít.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes.
 
 

curles
 
 
 
Élénkítő erősítésre vágyik? Szeretne ellazulni, vagy jelen pillanatban a lendület és a frissesség az, amire szüksége van?

A természet mesteri módon pótolja a hiányokat, és állítja vissza a dolgok egyensúlyát.

Az Önben rejlő természet is képes erre, a gyakran hektikus mindennapokban azonban néha emlékeztetni kell erre a képességére. Mi szívesen segítünk ebben. Olyan gyógynövényeken alapuló testápolási termékekkel, amelyeket az egyénileg változó igényekre szabunk.Gyógynövényeink életereje nemcsak bőrének külső felületére vannak jó hatással, hanem belső folyamataira is. Támogatják azt, ami jót tesz Önnek.
 
 
 
 
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: testápolás

Keresés