Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

RE-LUX-forrás autó karbonlap

Ár:
168.000 Ft
Egységár: 168.000,00 Ft/csomag

♦  Elektroszmog harmonizálása autóban

♦  Stresszoldás

♦  Jó közérzet növelés

1 csomag: 2 db RE-LUX-forrás autó karbonlap autóban és teherautóban való használatra.

A Re-Lux-forrás autó karbonlap lehetővé teszi az elektroszmog harmonizálását útközben is a járművében.

Elérhetőség: Belső raktáron - külön csomag
Menny.:db

Leírás

A modern autók számos elektronikus eszközzel és rendszerrel vannak felszerelve, amelyek együttesen jelentős mennyiségű elektromágneses sugárzást (elektroszmogot) bocsátanak ki.

Mint például:

• Navigációs rendszerek: Állandó GPS-kapcsolat a helymeghatározáshoz.

• Mobil kapcsolat: kihangosító rendszerek és mobil hotspotok.

• Bluetooth/Wifi: Vezeték nélküli kapcsolatok multimédiához és kommunikációhoz.

• Fedélzeti elektronika: távolság érzékelők, vezérlőegységek és elektromos irányítások.

Töltőrendszerek: Különösen az elektromos autókban a nagy teljesítményű akkumulátorok és töltőkészülékeik további elektromágneses mezőket hoznak létre.

A források sokasága jelentős terhet jelenthet, és olyan tüneteket okozhat, mint a fejfájás, a fáradtság és a koncentrációs nehézség. A Re-Lux-forrás autó karbonlapokkal lehetővé tesszük a jármű elektromágneses mezejének harmonizálását és kiegyensúlyozását. Az autó karbonlap vitalizáló, kiegyensúlyozó és életerőt növelő hatást nyújt a testnek. Ez segít csökkenteni az elektromágneses szmog negatív hatásait, és kellemesebb vezetési élményt biztosít.

Alkalmazás:

Az optimális hatás érdekében a vezető- és utasoldali padlószőnyegek alá kell elhelyezni a két autó karbonlapot. Ha itt helyezzük el a két karbonlapot, akkor az energiamezejük egyenletesen fog tudni szétoszlani a járműben.

Ma nagyobb szükségünk van a rádióinterferenciák elleni védelemre, mint valaha

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a mobiltelefonokat „esetleg rákkeltőnek” minősítette, olyan mértékben, mint az ólmot, a penészt és az autó kipufogógázt. A Swiss Re, a világ egyik legnagyobb viszontbiztosítója a rádiófrekvenciás sugárzást a legmagasabb kockázati kategóriába sorolja.

Intenzív fejlesztési munka után sikerült a Re-Lux energiákat optimálisan és tartósan szénszálakba integrálnunk, így a Re-Lux-forrás autó karbonlap megtartja erejét, nem veszít hatékonyságából.

Összetevők: Szén, Re-Lux-forrás szbsztanciák

Méret: 280x280mm

Vastagság: kb. 0,2 mm

Eltarthatóság: Ha termékeinket megfelelően kezelik, az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy hatékonyságuk nem csökken.

Re-Lux-Forrás szubsztanciák

RE-LUX-forrás erejéhez különleges tulajdonsággal bíró anyagkombinációt használunk: 

• Szilícium - fényáteresztés

• Magnézium – fénymegtartás

• Méhviasz – fény- és hőtárolás

• Arany – az összes fénytulajdonság koncentrációja

Ezeknek az anyagoknak a pontosan meghatározott kombinációja és térbeli elrendezése lehetővé teszi mind a négy élet- vagy éteri erő felerősítését.

Ily módon az elektromos vezetékekből, inverterekből, Wi-Fi-ből, mobilkommunikációból, 5G-ből és az elektromágnesesség alapján működő összes jövőbeli technológiából származó elektroszmogot természetes, kiegyensúlyozó és konstruktív erővel lehet ellensúlyozni. A RE-LUX erő nem csökkenti az elektroszennyezést kialakító erőket, nem gyengíti, hanem kiegyensúlyozza azokat.

Keresés