Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Intenzív regeneráló termékek - ÚJDONSÁG

Az Intenzív regeneráló termékek az igényes, érett bőr számára lettek kifejlesztve, amely egyre inkább szárazzá és érzékennyé válik. Intenzív bőrápolást és hosszantartó védelmet biztosít az ilyen bőrállapot számára.

 


Korunk előrehaladtával bőrünk is változik. A női test változásai szemmel láthatóvá válnak, különösen a változó kor beköszönte után: a bőr érzékenyebbé, szárazabbá, könnyebben irritálttá válik, igényesebb lesz – hosszantartó védelmet, magas minőségű, gazdag bőrápolást és intenzív támogatást igényel. A Dr. Hauschka Intenzív regeneráló termékei jól tolerálhatóak és kielégítik ezeket az egyedi igényeket. Gazdagabbak, mint a többi Regeneráló termék, hosszantartó védelmet nyújtanak és intenzív bőrápolást biztosítanak. Bizonyíthatóan feszesebbé teszik a bőrt, erősítik természetes védőrétegét, növelik ellenálló képességét és ellensúlyozzák fogyatkozó rugalmasságát.


 


Korunk előrehaladtával, a testünkben zajló életfolyamatok lassulnak. Ez hatással van a bőrre is: védelmi funkciói gyengébbek lesznek, a kötőszövet kevésbé rugalmas és a bőr szárazabb, vékonyabb és érzékenyebb. Ez gyakran a változó kort követően, 55 éves kor körül alakul ki. A bőrnek hosszantartó, gazdag ápolásra és védelemre van szüksége egész nap.

Az Intenzív regeneráló bőrápolás betölti ezeket az igényeket intenzív ápolást és védelmet nyújtó termékeivel.

 

 
Intenzív regeneráló nappali krém
gazdag arcápolás, erősíti a bőr szerkezetét és elősegíti feszességét

Az Intenzív regeneráló nappali krém növeli a rugalmasságát vesztett bőr feszességét és lágy, sima bőrérzetet ad. A kökényvirágot és a kökénygyümölcsöt is tartalmazó növényi kivonatokat tartalmazó kompozíció a mandulatejjel és olívaolajjal kiegészítve, erősíti a bőr természetes ellenálló képességét és intenzíven tápláló hatást nyújt. Egész napon át tartó sima és ragyogó bőrérzetet ad.

Használat: A reggeli tisztítás és erősítést követően vigye fel bőrére. A krémes textúra könnyen eloszlatható a bőrön, gazdag táplálást és egész napos védelmet biztosítva.

Tipp: A rendkívüli bőrápolási élményért próbálja ki az Intenzív regeneráló olajszérumot. A szérum felerősíti a nappali krém hatását, olajjal és nedvességgel tölti fel a száraz és érzékeny érett bőrt. A terméket védje fénytől és hőtől.
 
 
 
Intenzív regeneráló olajszérum
feszesítő nappali ápolás, stabilizálja a bőrt és erősíti a bőr védőrétegét

Az Intenzív regeneráló olajszérum az olaj tápláló hatását ötvözi a szérum erejével. A mandulaolajat és olívaolajat tartalmazó összetétel az értékes gyógynövény kivonatokkal – különösen a kökény – táplálja a feszességét és rugalmasságát elvesztő bőrt, növeli ellenálló képességét és védő funkcióját. A bőr rugalmasabbá és védettebbé válik a környezeti hatásokkal szemben. Egész napra selymesen lágy bőrérzetet ad.

Használat: A reggeli tisztítás és erősítés után keverje el Intenzív regeneráló nappali krémmel, vagy alkalmazza azt követően. Az egyedi textúra beleolvad a bőrbe és rendkívüli ápoló hatást nyújt.

Tipp: Reggelente tisztítást és erősítést követően figyelje meg, mire van bőrének éppen szüksége: az intenzívebb táplálásért keverjen egy kevés olajszérumot a nappali krémbe. Ha erőteljesebb védelemre van szüksége, a nappali krém után közvetlenül vigye fel az olajszérumot. Használat közben kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék sok használatra elegendő.

Keresés