Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Képzők

Képzők

Ismerje meg a Dr. Hauschka képzőket, akik mély ismerettel és sokrétű tapasztalattal rendelkeznek valamint a kezelések szakmai fortélyaival ismertetik meg az érdeklődőket.

Baráthné Keresztes Bea vagyok.
Idén már tíz éve dolgozom Dr. Hauschka termékekkel és a módszerrel, két éve referenciakozmetikusként. Kislány koromban találkoztam először a kozmetika világával, amikor elkísértem édesanyámat a fodrászhoz. Amíg ott várakoztam, kinyílt egy ajtó, ahonnan kellemes illatok áradtak ki, és egy hölgy elegánsan nyújtózott egy kozmetikai ágyon.  Valami ott és akkor végérvényesen megváltozott bennem. Sok évvel később, a harmadik sikertelen orvosi egyetemi felvételi után, újra megjelent előttem ez a régi emlék. Ekkor fordultam teljes lényemmel a kozmetika felé. Már végzett, gyakorló kozmetikusként, a saját kislányommal a játszótéren, egy másik anyukával beszélgetve, hallottam egy  kozmetikáról, ahol nincsenek gépek, nincsen zene, a kezelés ideje alatt csak a kozmetikus és a vendége van jelen. Viszont teljes a nyugalom, osztatlan a figyelem, a kezek, amik dolgoznak az arcon és a testen, figyelembe veszik az ember határait, és mégis nagyon mély hatást gyakorolnak a lélekre. A termékekben a tiszta természet jelenik meg, ami a ritmusainkat támogatva segíti az emberi létezésünket. Rögtön tudtam, hogy ez az, amit kozmetikusként a kezdetektől fogva kerestem!  Rengeteg türelmet, megértést, tudatosságot és egy életstílust kaptam a Dr. Hauschka rendszerétől.  2018-tól a WALA céget képviselve a hazai kozmetikusok képzésében vehetek részt. Nagy öröm számomra, hogy egy támogató csapattal együtt adhatom át ezt a nagyszerű rendszert az önmagukat képezni vágyóknak.

 

Hollósi Emőke vagyok.
21 éve végeztem kozmetikusként, 16 éve mesterkozmetikusként és ezzel egy időben ismerkedtem meg a Dr. Hauschka kozmetikai kezelések világával. Az első kezelés, amit igénybe vettem rögtön világossá tette számomra, hogy  ez  az  a hiteles és tiszta út a kozmetikában, amit követni szeretnék. A legjobbnak tartom a fellelhető természetes kozmetikumok között, és a holisztikus, aprólékosan kidolgozott kezelési mód, amit nyújthatunk vele, szintén utánozhatatlan.

Fokozatosan elhagytam minden más terméket és irányt, és a Budapesten, 2013-ban alapított biokozmetikámban már tervezetten kizárólag Dr. Hauschka kezelésekre várom a vendégeket. A személyes tapasztalatom az, hogy ezekkel a kezelésekkel nemcsak a vendégeinket harmonizáljuk, de magunkat is. A különleges minőségű érintések használata a jelenben tart, létrehoz egy erős belső jelenlétet és figyelmet. Megteremti a fizikai-lelki-szellemi regeneráció és tudatossá válás feltételeit.

2016-tól még szorosabbra fűzve kapcsolatomat a Dr. Hauschka szellemiségével, elvégeztem a képzésvezetői tréninget Németországban és azóta, mind az új jelentkezőknek, mind a már végzett Dr. Hauschka kozmetikusoknak nagy lelkesedéssel tartom a tanfolyamokat, a folyamatos fejlődés és tanulás mottójában...

 

Pomázi Bea vagyok.
Ha három szóval kellene jellemeznem magam, azt mondanám: kíváncsi/nyitott, alkalmazkodó, szolgálatkész. Kíváncsi vagyok az engem körül vevő Világra. Egész fiatal korom óta keresem a válaszokat azokra a kérdésekre, hogy ki vagyok én, honnan jövök, és hová tartok. Különböző időszakaimban különböző és egyre bővülő válaszokat találtam és valószínűleg még fogok is találni. Kíváncsi vagyok a körülöttem lévő emberekre. Szeretem meghallgatni, megérteni őket. Bizalommal kérnek tőlem segítséget. Ezeket a tulajdonságaimat tudtam jól megélni tanárként is, mivel eredeti végzettségemet tekintve történelem-francia szakos tanár vagyok.
A gyerekeimmel otthon töltött 15 év alatt szintén ezek a tulajdonságok segítettek. Időközben a kíváncsiságom egy erős megismerési vággyá érett bennem, így indultam el az asztrológia és az antropozófia útján. 2012 óta a Natura- Sophia Kft. munkatársaként dolgozom. Harmadik éve én tartom a Partnerképzéseket, alkalmanként pedig  ismeretterjesztő órák megtartására kapok felkérést Waldorf iskolákban. Ennek köszönhetően talált rám a Dr. Hauschka kozmetika holisztikus szemlélete, és ragadott magával annyira, hogy  44 évesen "pályát módosítottam"és Dr. Hauschka kozmetikus lettem. Hollósi Emőkénél tanultam, és egy évvel ezelőtt kezdtem el kezeléseket végezni. Úgy érzem, minden, ami engem leginkább jellemez, találkozik ebben a hívatásban.

Zentai Mariann vagyok.
Már huszonegy éve dolgozom kozmetikusként és pályafutásom első időszakában is gyakran találkoztam olyan kozmetikai kezelésekkel, amelyek durván beavatkoztak a bőr természetes életfolyamataiba. Én azonban olyan kozmetikumot és kezelési elvet kerestem, ami tiszteli a természetet, holisztikus szemléletmódon alapszik, tehát egységben gondolkozik. Amely szintézisre törekszik, a bőrt nem egy különálló részként vizsgálja, hanem élő egészként.
13 éve rátaláltam.
A Dr. Hauschka megmutatta nekem, hogy létezik más minőségű bőrápolás, ahol ez a szemlélet minden folyamatban kiteljesedik.
Az előállítástól a kozmetikai kezelés végéig, megőrizve az élő anyag minőségét.
A Dr. Hauschka kozmetikai kezelés számomra egy harmonikus találkozás: a vendég, az élő kozmetikum és az élő érintésem között.
És egyben egy megismerési folyamat, egy utazás is...  Ameddig érezhetem ezt a filozófiát a Dr. Hauschka kozmetika mögött, addig biztosan közös az utunk.

 

Keresés