Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aranyforrás energiagömb

Ár:
395.000 Ft
Egységár: 395.000,00 Ft/db

Alkalmazási lehetőségek:

♦  Harmónia és egyensúly kültéren és beltéren

  Hangulatjavítás

♦  Belső nyugalom

Az Aranyforrás energiagömb különböző terek harmonizálására alkalmas termék.

Elérhetőség: Raktáron - személyes átvétel
Menny.:db

Leírás

Az Aranyforrás energiagömb kézzel készített termék kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmazható. A fény- és az életerő jelentős áramlását biztosítja. Ezenkívül erősítheti az ember és a természet minden lényének életerejét. Az energiagömb nyugtató, erősítő, felszabadító és stresszcsökkentő hatású, általa emelő és kiegyensúlyozó szobahangulat teremthető.

Összetevők: Az energiagömb esztrichből, duzzasztott agyagból és aranyat tartalmazó üveggolyókból áll. Minden alkatrészt Relux torony erővel gondosan feltöltött. A gömb mérete igazodik az erők oszcillációjához. A biztonságos állványhoz, gránitlaphoz van rögzítve az optimális hatékonyság érdekében.

Arany (latinum aurum)

Évezredek óta használják az aranyat ott, ahol a legnemesebbet, a legmagasztosabbat és a legmagasabbat kell megszólítani az emberben. Ez a királyok és istenek féme. A mesékben és mítoszokban a bölcsesség és a tökéletesség szimbóluma. Olyan tulajdonságokat sugároz, amelyeket úgy írnak le, hogy a legkorábbi történelem óta szoros kapcsolatban áll a nappal és a szívvel. Az aranyat az emberiség történetének egyik legősibb támogató szereként ismerjük, többek között a szív, a keringés és az immunrendszer erősítésére, valamint a reuma kezelésére.

Hatásmechanizmus: Az energiagömb minden összetevőjét gondosan átitatták a Relux forrás tornyának erejével. Ezzel elérjük a négyféle éter, különösen a fényéter és a kémiai éter fokozott terjedését, ami lehetővé teszi számunkra, hogy kiegyensúlyozó hatást gyakoroljunk.

Átmérő: 24 cm.

Súlya: gránit talapzattal együtt körülbelül 16 kg.

A hatás típusa és időtartama: 20 éves tapasztalatunk alapján termékeink hatása időben korlátlan. Folyamatosan vonzzák és felszabadítják az éterikus erőket, amelyek mindenütt jelen vannak a természetben.

Az energiagömb erőtere nagyon messzire ér, de körülbelül 9 méter sugarú körben a legerősebb.  

Elhelyezés

1)    Kültéri területek

Javasoljuk, hogy teraszokra, erkélyekre vagy a kertbe helyezze őket, a lehető legnyitottabb helyen. Az energiagömb fagy- és időjárásálló. Moha megjelenésekor ajánlatos tiszta vízzel és szivaccsal tisztítani a felületet.

2)    Beltéri használat

Az energiagömb nappaliban és hálószobában is elhelyezhető.

Keresés