Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aranyforrás fali elem

Ár:
150.000 Ft
Egységár: 150.000,00 Ft/db

♦  Harmónia és egyensúly

  Hangulatjavítás

♦  Belső nyugalom

  A fényspektrum kiteljesítése 

Az Aranyforrás fali elem a LED terhelések harmonizálására alkalmas termék.

Elérhetőség: Raktáron - személyes átvétel
Menny.:db

Leírás

A LED-fény úgy működik, hogy fényspektruma a minimumra csökkentett, ezért minimálisra csökkenti az energiafogyasztást is. Ezt a minőségű fényt gyakran hidegnek, legyengítőnek és nyomasztónak érzékelik.

Az Aranyforrás fali elem az arany teljesítménydinamikáját adja a hűvös LED-fényspektrumhoz, így általa, teret emelő és kiegyensúlyozó szobahangulat teremthető. Az  elem könnyen felakasztható a falra fejmagasságban, vagy közvetlenül a LED-lámpák alatt.

Alkalmazás: Az Aranyforrás fali elem LED-es világításnál és PC képernyőlámpánál is használható. Az elem könnyen felakasztható a falra a LED-lámpák szintjén, vagy közvetlenül alattuk, magukra az izzókra kell irányulnia.

Az Aranyforrás fali elem energiamezeje legalább 25 m²-es helyiséget képes kitölteni. Kiegészítésként, a falak Relux energialazúr bevonattal való kezelése nagyon hatékonynak bizonyult.

Használata:

• Csak beltéri használatra. Az elem nem vízálló. Kerülje a fali elem nedves ruhával történő tisztítását. Ha szükséges, megtisztíthatja egy tollseprővel vagy száraz ruhával.

• Óvja az erős  fizikai ütésektől

• Szennyezésre érzékeny: közvetlenül a terméken lévő idegen anyagok (pl. ragasztócsíkok vagy festék) a hatás megváltozásához vagy csökkenéséhez vezethetnek.

Tartósság:  Az eddigi tapasztalatok alapján, termékeinknél szakszerű kezelés mellett, nem volt kimutatható hatékonyságvesztés.

Méretek: H x Sz x Ma: 41 x 34,5 x 8,2 cm.

Súly: 0,8 kg

Arany (latinum aurum)

Évezredek óta használják az aranyat ott, ahol a legnemesebbet, a legmagasztosabbat és a legmagasabbat kell megszólítani az emberben. Ez a királyok és istenek féme. A mesékben és mítoszokban a bölcsesség és a tökéletesség szimbóluma. Olyan tulajdonságokat sugároz, amelyeket úgy írnak le, hogy a legkorábbi történelem óta szoros kapcsolatban áll a nappal és a szívvel. Az aranyat az emberiség történetének egyik legősibb támogató szereként ismerjük, többek között a szív, a keringés és az immunrendszer erősítésére, valamint a reuma kezelésére.

Keresés