Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dr. Hauschka a Föld napján

Natura Sophia
2019. 04. 24. 16:03:00

Dr. Hauschka a biológiai sokféleségért

Dr. Hauschka a biológiai sokféleségért

 

Létünk alapja az élővilág változatosságának megőrzése – erre figyelmeztetett pár napja, április 22-én a 29. magyar és a 49. világméretű Föld napja. Kiemelt témája a biológiai sokféleség megőrzése

Az emberiség túlterjeszkedése agyonnyomja a vadvilágot, túlfogyasztunk - ezt jelzi évről évre a WWF Élő bolygó jelentése.

Forrás: https://www.fna.hu/

 

Szemvidítófű a vadonból a Dr. Hauschka termékekbe

 

A Sváb-Alpokból adunk hírt – a Föld napján, vagy ahogy mi szeretjük mondani, Nemzetközi „ellenőrzött vadnövény gyűjtés napon". Sok növény jobban gyarapodik természetes élőhelyén, mint amikor kertészek gondozzák. A szemvidítófű például igényli a hegyvidéket, hogy optimális gyógyító erejét kiteljesítse. Ilyen esetekben az „ellenőrzött vadnövény gyűjtés” egy lehetséges módszer arra, hogy életerőkben gazdag növényt tudjunk felhasználni. Annak érdekében, hogy megőrizzük az állományt, soha nem szüretelünk le egy teljes mezőt, ez nagyon fontos. Hagyunk időt a területeknek, hogy regenerálódjanak, mert nekik is szükségük van egy kis pihenésre. A biológiai sokféleség megőrzése elsődleges jelentőséggel bír számunkra, a célunk, hogy megóvjuk és a Demeter minősítéssel jelzett biodinamikus elvek mentén, meggyógyítsuk a földet a jövő generációi számára. A szemvidítófű kivonat megtalálható például az egyik új termékünkben Dr. Hauschka Sminklemosóban.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: alapanyag

Keresés