Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dr. Hauschka Arcmaszk (GOTS)

Ár:
3.200 Ft
Egységár: 3.200,00 Ft/db
A biopamut arc maszk tiszta, természetes, és légáteresztő anyagból készült, amit az érzékeny bőr jobban visel hosszú távon. Nem csak egyszerűen 100 %-ban tanúsított biopamutból készült, de  GOTS minősítéssel is rendelkezik (erről a "Termékek minősítése" menüpont alatt bővebben írunk). 60 fokon mosható és vasalható, nem javasolt a szárítógépbe tenni vagy vegyszeresen tisztítani. LANA natural wear által tervezett és Németországban készített.
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

GOTS minősítés egy teljesen átfogó rendszer, amely a gyapot termesztése, a pamutszövetek gyártása mellett a kereskedők ellenőrzését is saját maga végzi. 
Több területet is lefed egyszerre, így biztosítva, hogy a textilek alapanyagai megfelelően ellenőrzött termesztésből származnak és feldolgozásuk, kereskedelmük is ellenőrzött feltételek mellett, az előírt ökológiai, környezetvédelmi, illetve társadalmi előírások maximális betartásával történik.

Ezek azt mutatják, hogy a gyapotot ökológiai módon termesztették, szigorú környezetvédelmi szabványokat dolgoztak ki a feldolgozásra, a gyárakban méltányos munkakörülmények között, felnőtt embereket foglalkoztatnak, és az egész ellátási lánc - a nyersanyagok betakarításától a környezetileg és társadalmilag felelős gyártáson át a címkézésig -  mindennek megfelel, amit egy független, harmadik fél tanúsított – ezáltal hiteles biztosítékot nyújt a fogyasztók számára.

Forrás: naturanyu.hu

Keresés