Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

RE-LUX-forrás elektro-karbonlap 5 darabos kiszerelésben

Ár:
150.800 Ft
Egységár: 150.800,00 Ft/db

♦  Elektroszmog harmonizálás

♦  Stresszoldás

♦  Jó közérzet növelés

A Re-Lux-forrás elektro-karbonlap lehetővé teszi az elektroszmog harmonizálását asztali számítógépen, tableten, notebookon és biztosíték dobozon.

Elérhetőség: Belső raktáron - külön csomag
Menny.:db

Leírás

A Re-Lux forrás elektro-karbonlap lehetővé teszi a mindennapi életünkben az egyre növekvő WIFI routerek és Bluetooth-os eszközök által kibocsátott elektromágneses sugárzás harmonizálását és átalakítását. Az elektroszmog ellensúlyozása érdekében az elektro-karbonlap vitalizáló, kiegyensúlyozó és megerősítő energiát ad a szervezetnek.

Elektromos vezetékek harmonizálása

Köztudott, hogy a külső eszközökből érkező és a helységekben használatos eszközökből keletkező rádiófrekvenciás mezők feszültséget okoznak a helységekben. Azonban az kevésbé ismert, hogy elektromágneses szennyezést okoz a gyengén szigetelt falban futó elektromosvezeték, ami zavaró elektromos mezőket tud kialakítani a szobában.

Ez különösen a konyhákban, hálószobákban és munkahelyeken érezhető, ahol több időt tölt az ember elektromos vezetékek és/vagy elektromos aljzatok közelében.

A Re-Lux forrás elektro-karbonlap a biztosíték dobozra ragasztva harmonizálják ezeket az elektromosmezőket, és észrevehetően élővé varázsolják a szoba atmoszféráját. A kis biztosíték dobozokhoz 2, a nagyokhoz 4 elektro-karbonlap szükséges.

Intenzív fejlesztési munka után sikerült a Re-Lux energiákat optimálisan és tartósan szénszálakba integrálnunk, így a Re-Lux-forrás elektro-karbonlap megtartja erejét, nem veszít hatékonyságából.

Alkalmazás:

A Re-Lux forrás elektro-karbonlapot egyszerűen fel lehet ragasztani a számítógépek hátuljára vagy aljára.  Ha lecseréli a készülékét, egyszerűen eltávolíthatja Re-Lux-forrás elektro-karbonlapot és ráragaszthatja az új készülékére.

A rádiófrekvenciás sugárzás elleni védelemre ma nagyobb szükség van, mint valaha

- Az Egészségügyi Világszervezet a mobiltelefonok sugárzását „esetleg rákkeltőnek” minősítette, hasonlóan az olyan anyagokhoz, mint az ólom, a penész és az autó kipufogógáza.

-A Swiss Re, a világ egyik legnagyobb biztosítója, a mobiltelefon rádiófrekvenciás sugárzást a legmagasabb kockázati kategóriába sorolja.

5 darabos kiszerelésben is kapható kedvezményesebb áron.

Összetevők: Szén, Re-Lux szubsztanciák

Méret: 86x54mm

Vastagság: kb 0,2 mm

Eltarthatóság: Ha termékeinket megfelelően kezelik, az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy hatékonyságuk nem csökken.

Re-Lux-Forrás anyagok

RE-LUX-forrás erejéhez különleges tulajdonsággal bíró anyagkombinációt használunk: 

• Szilícium - fényáteresztés

• Magnézium – fénymegtartás

• Méhviasz – fény- és hőtárolás

• Arany – az összes fénytulajdonság koncentrációja

Ezeknek az anyagoknak a pontosan meghatározott kombinációja és térbeli elrendezése lehetővé teszi mind a négy élet- vagy éteri erő felerősítését.

Ily módon az elektromos vezetékekből, inverterekből, Wi-Fi-ből, mobilkommunikációból, 5G-ből és az elektromágnesesség alapján működő összes jövőbeli technológiából származó elektroszmogot természetes, kiegyensúlyozó és konstruktív erővel lehet ellensúlyozni. A RE-LUX erő nem csökkenti az elektroszennyezést kialakító erőket, nem gyengíti, hanem kiegyensúlyozza azokat.

Keresés