Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Re-Lux-Forrás energiaszobor

Ár:
595.000 Ft
Egységár: 595.000,00 Ft/db
Az elektroszmog ellensúlyozása érdekében a testet vitalizáló, kiegyensúlyozó és táguló energiamezővel látja el. A szoborhoz kifejlesztett geometlemezen keresztül a geopatogén zavarzónák bioenergetikailag átalakíthatók és kiegyensúlyozhatók.
Elérhetőség: Raktáron - személyes átvétel
Menny.:db

Leírás

A Re-Lux energiaszobor használható a kívülről behatoló elektromágneses mezők, valamint a beltérben kialakuló elektroszmog harmonizálására.A mesterséges elektromágneses frekvenciák (elektroszmog) sokrétű lehetséges hatásai gyakran kedélyromlásban, kedvetlenségben, koncentráció- és alvászavarban, szorító- és nyomásérzésben, idegességben és ingerlékenységben, fejfájásban, hányingerben, állandó stresszérzésben és még sok másban nyilvánulnak meg.

A Re-Lux termékekkel ezek a panaszok átalakíthatók a test saját melegének fokozásán, belső fény aktiváláson, megnyugtatáson és a belső egyensúly megteremtésén keresztül.

A vízerekből, földkéreg törésekből, valamint a Hartmann-Curry vonalak metszéspontjaiból adódó geopatogén zavarzónák megterhelő hatással lehetnek a lakó- és munkahelyekre, valamint az alvóhelyekre. A Re-Lux energiaszobor talapzatába, speciálisan ehhez a szoborhoz kifejlesztett geometlemezt integráltunk. Ezen keresztül a geopatogén zavarzónák bioenergetikailag átalakíthatók és kiegyensúlyozhatók.

Alkalmazás: A Re-Lux energiaszobor használható otthoni terekben, irodákban, iskolákban és egyéb közösségi terekben. A Re-Lux energiaszobrot összeszerelt állapotban kapja meg és azonnal a helyére teheti. Akkor leginkább ideális az elhelyezése, ha a lehető legszabadabban tud állni a szobában. Így bontakozhatnak ki a legjobban az effektusok, és ez vizuálisan is a legjobb megjelenést adja számára.

Használata:

• Csak beltéri használatra. Az elem nem vízálló. Kerülje a nedves ruhával történő tisztítását. Ha szükséges, megtisztíthatja egy tollseprővel vagy száraz ruhával.

• Óvja az erős  fizikai ütésektől

• Szennyezésre érzékeny: közvetlenül a terméken lévő idegen anyagok (pl. ragasztócsíkok vagy festék) a hatás megváltozásához vagy csökkenéséhez vezethetnek.

Tartósság:  Az eddigi tapasztalatok alapján, termékeinknél szakszerű kezelés mellett, nem volt kimutatható hatékonyságvesztés.

Méretek: H x Sz x Ma: 35 × 35 × 45 cm

Súly: 2,5 kg

Hatótávolság: legalább 80 m²

Re-Lux-Forrás anyagok

RE-LUX-forrás erejéhez különleges tulajdonsággal bíró anyagkombinációt használunk: 

• Szilícium - fényáteresztés

• Magnézium – fénymegtartás

• Méhviasz – fény- és hőtárolás

• Arany – az összes fénytulajdonság koncentrációja

Ezeknek az anyagoknak a pontosan meghatározott kombinációja és térbeli elrendezése lehetővé teszi mind a négy élet- vagy éteri erő felerősítését.

Ily módon az elektromos vezetékekből, inverterekből, Wi-Fi-ből, mobilkommunikációból, 5G-ből és az elektromágnesesség alapján működő összes jövőbeli technológiából származó elektroszmogot természetes, kiegyensúlyozó és konstruktív erővel lehet ellensúlyozni. A RE-LUX erő nem csökkenti az elektroszennyezést kialakító erőket, nem gyengíti, hanem kiegyensúlyozza azokat.

Keresés