Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vasforrás medál

Ár:
27.500 Ft
Egységár: 27.500,00 Ft/db

♦ Öngyógyító erő fokozás

♦ Frissítés és élénkítés

♦ Vitalizálás

A Vasforrás medál frissítő és élénkítő energiamezőt tud létrehozni, és támogatja a test saját erőit. Használatával az öngyógyító erők serkenthetők, és a koncentrációs képesség fejleszthető.

Elérhetőség: Belső raktáron - külön csomag
Menny.:db

Leírás

A Vasforrás termékekben a szerves és szervetlen anyagok különleges összetétele és elrendezése van. Ez a kombináció nagy mennyiségben vonzza a létfontosságú energiákat, és koncentráltan szabadítja fel őket.

A vas dinamikus erejével a vasforrás erősítheti az életerőket, és így elősegítheti a fizikai jólétet. Vasforrás termékeink egyedülálló összetétel alapján készülnek, frissítő és élénkítő energiamezőt építenek fel. Támogathatják a test saját erőit, serkenthetik az öngyógyító erőket és javíthatják a koncentrációs képességet. Ezenkívül segíthetnek szabályozni a hőegyensúlyt és fokozhatják a mentális tisztaságot.                   

Alkalmazás: A medál éjjel-nappal viselhető, vagy közvetlenül a kívánt testrészre helyezhető.

Tájolástól függően más irányba hat a következők szerint.

Domború oldal a test felé mutat: az erő teljes mértékben a testre hat.

A domború oldal kifelé mutat: az erő a helység felé hat.

Átmérő: körülbelül 35 mm

Vastagság: 8 mm

Gyártás: Az energetizált ásványi porokat üvegfúvó mester olvasztja boroszilikát üveggé. Minden medál egyedi kézzel készített darab.

Ápolás: A medál szükség szerint puha nedves ruhával tisztítható.

Ötféle medált kínálunk, különböző hatásokkal.

Mind az öt medál hatásában kiegészíti egymást. Helyzettől és közérzettől függően hordhatók egyenként vagy különböző kombinációkban, és használhatók a mindennapokban.

Vas (latinul ferrum)

A vas az emberi test minden életfolyamatának alapját teremti meg, és a hét fő fém közül az egyetlen, amely jelentős mennyiségben (körülbelül 5 g) van jelen a szervezetben. Vas nélkül az oxigénfelvétel és a kapcsolódó anyagcsere-folyamatok nem lennének lehetségesek. Vashiány esetén az ember fáradtnak, kimerültnek, tehetetlennek érzi magát, nem tud koncentrálni, nem képes világos ötleteket és gondolatokat alkotni.

Keresés