Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sonett Vízkőoldó 1 liter

Ár:
2.200 Ft
Egységár: 2.200,00 Ft/l
Alkalmas a mosógép, a mosogatógép, a kávéfőző, a kukta, és egyéb gépek, eszközök rendszeres vízkőtelenítésére. Kivallóan használható a WC, mosdó, és az egyéb szerelvények erősebb vízkőlerakódásainak eltávolítására. 
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Sonett Felület fertőtlenítő 0, 5 liter Sonett Felület fertőtlenítő 500 ml
4.150 Ft
Menny.:db

Leírás

Alkalmas a mosógép, a mosogatógép, a kávéfőző, a kukta, és egyéb gépek, eszközök rendszeres vízkőtelenítésére. Kivallóan használható a WC, mosdó, és az egyéb szerelvények erősebb vízkőlerakódásainak eltávolítására.

Alkalmazás:

A Vízkőoldó eredményesen alkalmazható bárhol ahol súlyos vízkőlerakódások észlelhetőek pl. csempe, WC, konyhai eszközök, kávéfőző és mosógép stb.

Adagolás:

Hígítatlanul: Fürdőszobai alkatrészeken, WC kagylón és csempén – ahol nem éri hő a felületet. Hagyja állni pár percig attól függően, hogy milyen vastag a vízkőlerakódás. Majd alaposan öblítse le bő vízzel.

Hígítva: Konyhai eszközökre és vízköves gépezetekre ahol a felületet hő is érheti, mivel a sav így felmelegszik, és sokkal hatékonyabbá válik.

Vízforralók: Öntsön kb. 100 ml Vízkőoldót 0. 5 liter vízbe, melegítse fel kb. 60°C-ra az oldatot, hagyja állni 20-30 percig, majd alaposan öblítse ki.

Kávéfőzők: Öntsön 200 ml Vízkőoldót és 800 ml vizet a víztartályba és járjon el a gyártó utasítása szerint. Ezután, tiszta vizel öblítsünk amíg nem tisztul az oldat.

Mosógépek (4,5 kg ruhamosási kapacitásnál): Öntsön 1 liter Vízkőoldót az általános 60°C mosóciklushoz, (ruha nélkül) és hagyja végigfutni a ciklust. Ezután távolítsa el az esetleges lerakódásokat a szűrőről a mosógépben.

Mosogatógépek: Öntsön 1 liter Vízkőoldót a leghosszabb általános mosogatóciklushoz (az előmosogatás végeztével) - mindegy hogy van e benne konyhai eszköz. Majd hagyja, hogy végig fusson a program.

Az összetevők eredete és tulajdonságai:

A cukoriparban keletkezett melléktermékek pl. melasz a termékben található citromsav előállításához szükséges nyersanyag. A citromsav a savas tulajdonságának köszönhetően a kicsapódott vízkövet újra feloldja

Különleges tulajdonságok:

Az élelmiszerminőségű citromsav kifejezetten ajánlott a vízkő eltávolítására, előnye más savakkal szemben (pl. ecetsav), hogy illata szelídebb, valamint kímélőbben hat fém és műanyag felületeken.

Biológiai lebonthatóság:

A citromsav megtalálható a növényi, állati és emberi szervezetben is, így természetesen ez az anyag is könnyen és gyorsan lebomlik mikroorganizmusok jelenlétében szén-dioxidra és vízre.

A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is.

Összetevők:

List of ingredients as per EC 648/2004

Product declaration

%

Aqua, citric acid, alcohol

Citric acid

Citromsav

15-30

Vegetable alcohol (ethanol)

Növényi alkohol (etanol)

5-15

Water, swirled

Örvénylő víz

up to 100

Minősítések:

  • Vegan
  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie

Vegánquestion_mark igen
Termék címkék: tisztítószer

Keresés