Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vasforrás fénycsepp

Ár:
158.000 Ft
Egységár: 158.000,00 Ft/db

♦ Öngyógyító erő fokozás

♦ Frissítés és élénkítés

♦ Vitalizálás

A Vasforrás fénycsepp frissítő és élénkítő energiamezőt tud létrehozni, és támogatja a test saját erőit. Használatával az öngyógyító erők serkenthetők, és a koncentrációs képesség fejleszthető.

Elérhetőség: Belső raktáron - külön csomag
Menny.:db

Leírás

A vas az emberi szervezetben zajló összes életfolyamat alapja, és a hét fő fém közül az egyetlen, amely jelentős méretben (körülbelül 5 g) van jelen. Vas nélkül az oxigénfelvétel és az ezzel járó anyagcsere folyamatok nem lennének lehetségesek.

A vas dinamikus erejével és az oxigén aktiváló erejével a Vasforrás fénycsepp vitalizáló és erősítő energiamezőt hoz létre, és képes támogatni a szervezet saját erőit. Az öngyógyító erők serkenthetők, és a koncentrációs képességet növelheti.

Alkalmazás:

A Vasforrás fénycsepp beltérben és kültéren is használható. Speciális üvegötvözetünknek és különleges formájának köszönhetően az energiák nagyon erősen és messzire hathatnak a környezetbe, és kitölthetnek egy körülbelül 25 m²-es helyiséget. Mivel a fénycsepp erejét a falak mérséklik, ajánlatos magunkkal vinni abba a helyiségbe, ahol tartózkodunk.

Alternatív megoldásként az energialencse közvetlenül a testen használható, és a test stresszes területeire helyezhető. Kompakt formájának köszönhetően könnyen szállítható, és utazás közben is energizáló társ lehet.

Összetevők: Speciális üveg, energetizált ásványi porok        

Méretek: átmérő körülbelül 100 mm, magasság körülbelül 45 mm, tömeg körülbelül 0,5 kg

Hatótávolság: legalább 25 m²

Gyártás: A Vasforrás fénycsepp a Lichtblick e.V. Glass Art and Research vállalattal szoros együttműködésben készül. Energetizált ásványi porunkat gondosan, kézzel keverjük be az olvasztási folyamatba.

Ápolás: Szükség esetén az energialencse nedves ruhával tisztítható.

Kezelése: Védeni kell az erős fizikai behatásoktól. A közvetlenül a terméken lévő idegen anyagok (beleértve a ragasztószalagot vagy hasonlókat) a hatás megváltozásához vagy csökkenéséhez vezethetnek. Ha ezeket eltávolítja, az eredeti hatás visszaáll.

Eltarthatóság: Ha termékeinket megfelelően kezelik, az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy hatékonyságuk nem csökken.

Vas (latinul ferrum)

A vas az emberi test minden életfolyamatának alapját teremti meg, és a hét fő fém közül az egyetlen, amely jelentős mennyiségben (körülbelül 5 g) van jelen a szervezetben. Vas nélkül az oxigénfelvétel és a kapcsolódó anyagcsere-folyamatok nem lennének lehetségesek. Vashiány esetén az ember fáradtnak, kimerültnek, tehetetlennek érzi magát, nem tud koncentrálni, nem képes világos ötleteket és gondolatokat alkotni.

Keresés